عرضهکننده : مهندسی مکانیک بیوسیستم
در این پروژه در یک کارخانه تولید سالاد الویه بسته¬بندی شده، کلیه فرایندها تحت پایش کیفیت قرار گرفته اند (از ورود مواد اولیه* به کارخانه تا خروج بستههای نیمکیلویی سالاد الویه). این پروژه شامل:
1- ترسیم نمودار روند¬نمای فرآیند تولید (block diagram)،
2- سپس انواع روشهای دستگاهی را که برای سنجش کیفیت هر ماده امکان کاربرد دارند، فهرست شده است.
مناسب برای : صنایع غذایی، بیوسیستم
شناسه محتوا : 133
حجم فایل : 1.88 مگابایت
فرمت فایل : zip
تعداد بازدید : 172
دریافت اخیر : 1
جهت دریافت فایل ضمیمه ؛ وارد درگاه کاربری خود شوید.
مهندسی مکانیک بیوسیستم
ارایه کتاب، جزوه و مقالات در زمینه مهندسی مکانیک بیوسیستم، انرژی های تجدیدپذیر، تولید آب از هوا و... عرضه 2 عنوان محتوا مشاهده غرفـه