عرضهکننده : مهندسی مکانیک بیوسیستم
با توجه به اقتصاد رقابتی در عصر حاضر و لزوم تدوین استراتژی¬هایی برای کاهش هزینه و افزایش بهره¬وری تولید و نیاز به استفاده از دانش روز در نگهداری و تعمیرات صنایع غذایی و لزوم حرکت از تعمیرات اتفاقی و پیش بینی نشده به تعمیرات پیشگیرانه احساس نیاز به توسعه دانش فنی در این زمینه به شدت احساس می¬گردید. عطف به آنکه کتاب یا منبعی جامع در این زمینه به زبان فارسی موجود نبود لذا تصمیم گرفته شد به منظور توسعه دانش فنی؛ کتاب حاضر در جهت پاسخ به این نیاز تهیه و ترجمه گردد. این اثر ترجمه کتاب با عنوان: ^^Dairy and Food Processing Plant Maintenance (theory and practice)^^ نوشته محقق صاحب نظر در این زمینه شایام ناریان (محقق انستیتو تحقیقات مهندسی فناوری پس از برداشت) است. در تدوین فصل هشتم در زمینه شستشو در صنایع غذایی از گزارش فنی شرکت تتراپک و فصل نهم از گزارش فنی شرکت دانفوس استفاده گردیده است. بقیه فصول عینا از کتاب فوق الذکر ترجمه گردیده است.
مناسب برای : دانشجویان رشته صنایع غذایی، متخصصان حوزه فرآوری محصولات غذایی و لبنی
شناسه محتوا : 14
حجم فایل : 3.09 مگابایت
فرمت فایل : pdf
تعداد بازدید : 286
دریافت اخیر : 6
جهت دریافت فایل ضمیمه ؛ وارد درگاه کاربری خود شوید.
مهندسی مکانیک بیوسیستم
ارایه کتاب، جزوه و مقالات در زمینه مهندسی مکانیک بیوسیستم، انرژی های تجدیدپذیر، تولید آب از هوا و... عرضه 2 عنوان محتوا مشاهده غرفـه